Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jablka v kokosu

fotka Pečená jablka v kokosu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pečená jablka v kokosu:

4 Větší jablíčka  |  pikantní hustá marmeláda  |  suché bílé víno  |  cukr podle chuti,  |  máslo,  |  kokos,  |  čerstvá máta na ozdobení  |  proužky kandovaného ovoce

Postup přípravy receptu Pečená jablka v kokosu:

Jablíčka oloupeme, zbavíme jadřinců a naplníme hustou pikantní marmeládou.

Vybereme si kastrol takový, aby bylo jedno jablíčko vedle duhého a nebylo moc volné prostory.

Podlijeme bílým vínem, ve kterém jsme rozmíchali cukr. Přidáme kousky másla a dáme do trouby podusit pod pokličkou tak, aby se nám jablka nerozdusila, musí být kompaktní.

Servírujeme každé jednotlivé jablíčko na jednu osobu, přelijeme vinnou omáčkou, posypeme opraženým strouhaným kokosem, ozdobíme snítkou čerstvé máty a proužky kandovaného ovoce podle chuti každého z Vás.


Fotky receptu Pečená jablka v kokosu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jablka v kokosu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !