Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená játra na česneku

fotka Pečená játra na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečená játra na česneku:

1 játra z husy nebo kachny  | 1 lžíce solamylu  |  olej nebo husí sádlo  |  sůl  | 2-3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu Pečená játra na česneku:

Játra nakrájíme na větší kousky, spaříme je ve vařící vodě (jen malou chvíli), vyjmeme a osušíme. Tuk rozpálíme a na něj dáme zprudka opéci játra, která jsme obalili v solamylu. Stále mícháme ode dna. Přidáme nadrobno nasekaný česnek a osolíme. Opékáme jen 5 minut, aby játra zůstala uvnitř měkká, ale povrch byl opečen.


Fotky receptu Pečená játra na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená játra na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !