Použité suroviny receptu Pečená játra s tomatovou marinádou:
500 g vepřových jater
| 200 g sterilovaného ananasu se šťávou
| 150 g rajčatového protlaku
| 2 lžíce oleje
| dle chuti: drcený zelený pepř, mletá skořice a sůl
Postup přípravy receptu Pečená játra s tomatovou marinádou:
Játra očistíme, dobře opepříme a opečeme na pánvi v oleji ze všech stran. Potom je i se šťávou dopečeme v troubě na pekáčku doměkka. Játra vyjmeme, do výpeku přidáme rajčatový protlak a lžíci ananasové šťávy. Dochutíme solí a skořicí a znovu prohřejeme. Do této marinády znovu vložíme porce jater a necháme odležet do druhého dne Po odležení krájíme na plátky, zlehka polijeme marinádou, zdobíme plátky ananasu a podáváme s pečivem jako studený pokrm.
Fotky receptu Pečená játra s tomatovou marinádou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!