Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem

fotka Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem:

2 kg jehněčí kýty  | 50 g konzervu ančoviček v oleji  | dle chuti lístky z měnšího svazku rozmarýnu  | dle chuti hrubě strouhanou kůru ze dvou pomerančů  | 2 lžíce oliv. oleje  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem:

1. Kýtu ostrým nožem dvanáctkrát křížem nakrojte. Do zářezů vtlačte ančovičky a lístky rozmarýnu. Pomerančovou kůru smíchejte s olejem a směsí potřete kýtu. Opepřete, zakryjte a dejte na hodinu do chladu, aby se rozvinuly vůně.

2. Vložte maso do pekáče a troubu předehřejte na 180/160 °C. Pokud chcete středně propečené maso, pečte nezakryté pětadvacet minut na každých 450 g váhy. Občas podlijte.

3. Vyjměte z trouby, zakryjte fólií a před podáváním nechte pečeni patnáct až dvacet minut odpočinout na teplém místě.


Fotky receptu Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená jehněčí kýta s ančovičkami,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !