Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená sekaná plněná kysaným zelím

fotka Pečená sekaná plněná kysaným zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečená sekaná plněná kysaným zelím:

0,5 kg mletáho masa na sekanou (vepřové, drůbeží,...)  | 1 ks vejce  | 1 hrneček strouhanky  | 3 stroužky česneku  | 2 lžičky koření do mletých mas  | 1 lžička kmínu  | 3 lžičky majoránky  | 1 balení kysaného zelí  | 1 ks středně velké cibule  | 20 dkg anglické slaniny  | 1 špetku soli  |  olej

Postup přípravy receptu Pečená sekaná plněná kysaným zelím:

Mleté maso v míse smícháme společně s vajíčkem, strouhankou, česnekem a kořením, osolíme.
Na pávvi orestujeme na drobno nakrájenou cibulku společně s na kostičky nakrájenou naglickou slaninou. Směs necháme zchladnout. Pak touto směsí naplníme mleté maso, které upravíme do klasického tvaru sekané.
Pečeme asi 45 min v rozehřáté troubě. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší.




Fotky receptu Pečená sekaná plněná kysaným zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená sekaná plněná kysaným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !