Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená treska s paprikami a parmazánem

fotka Pečená treska s paprikami a parmazánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:

4 filety z mořské tresky  | 200 g krémových žampionů nebo lesních hub, nakrájených  | 8 lžic krájených nakládaných paprik nebo 2 různobarevné pečené papriky  | 2 lžíce strouhaného parmazánu  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:

1. Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.

2. A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.

Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem


Fotky receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !