Použité suroviny receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:
4 filety z mořské tresky
| 200 g krémových žampionů nebo lesních hub, nakrájených
| 8 lžic krájených nakládaných paprik nebo 2 různobarevné pečené papriky
| 2 lžíce strouhaného parmazánu
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:
1. Obložte rybu
Troubu předehřejte na 200 °C. Kousky ryby dejte do zapékací nádoby a pořádně osolte a opepřete. Posypte houbami a paprikami.
2. A teď ji opečte!
Opékejte v troubě asi deset minut (pokud jste použili zmrazené filety, prodlužte dobu pečení přibližně o pět minut). Nakonec posypte sýrem.
Podávejte:
s novými bramborami a dušenou zeleninou, například s brokolicí nebo špenátem
Fotky receptu Pečená treska s paprikami a parmazánem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!