Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená treska se zázvorovou krustou

fotka Pečená treska se zázvorovou krustou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená treska se zázvorovou krustou:

4 filety z tresky  | 2 ks citrony  | 4 lžíce olivového oleje  | 150 g nastrouhaného tvrdého sýru  | 1 lžička tymiánu  | 1/4 lžičky mletého zázvoru  | 4 lžíce strouhanky  | 4 lžíce zakysané smetany  | 4 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečená treska se zázvorovou krustou:

Na plech vytřený olivovým olejem rozložíme osolené a opepřené filety a zakápneme je citronovou šťávou. V míse smícháme 2 lžíce olivového oleje, strouhaný sýr, strouhanku, tymián, zázvor, smetanu, česnek, citronovou kůru a zbytek citronové šťávy, osolíme a opepříme. Toto sýrové těstíčko rozprostřeme rovnoměrně na tresčí filety. Pečeme na 200 °C asi 15 minut, až je treska propečená a těstíčko zlatavé.
Recept se hodí na kteroukoliv bílou rybu.


Fotky receptu Pečená treska se zázvorovou krustou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená treska se zázvorovou krustou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !