Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená vepřová žebírka

fotka Pečená vepřová žebírka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Pečená vepřová žebírka:

800 g vepřových žeber  |  sůl  |  mletý pepř  | 1 chilli paprička  | 5 kuliček nového koření  | 5 kuliček celého pepře  | 2 bobkové listy  |  směs koření Country  |  černé pivo

Postup přípravy receptu Pečená vepřová žebírka:

Z černého piva, Country koření, soli, mletého pepře a chilli si připravíme marinádu. Mezitím dáme syrová vepřová žebra vařit do osolené vody spolu s divokým kořením (nové koření, černý pepř, bobkový list) asi na půl až tři čtvrtě hodiny do poloměkka. Uvařená žebra necháme zchladit a marinujeme je v připravené směsi alespoň dvě hodiny. Pak dáme žebra opéct na 20 minut do trouby vyhřáté na 120°C. Poté necháme zchladit. Těsně před podáváním 10 minut zprudka ohřejeme v troubě vyhřáté na 220 až 240°C.


Fotky receptu Pečená vepřová žebírka:

Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Pečená vepřová žebírka
Fotky vložil: beruschka6,damami,tajnostii 
Hodnocení receptu Pečená vepřová žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !