Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené hrušky

fotka Pečené hrušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pečené hrušky:

4 hrušky  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce cukru  | 1 šálek ovesných vloček  |  rybízová marmeláda

Postup přípravy receptu Pečené hrušky:

Hrušky oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Dusíme je ve vodě s cukrem. Pak je osušíme, potřeme rozpuštěným máslem, obalíme v rozdrcených oslazených vločkách. Na plech položíme pergamenový papír, na něj rozložíme takto upravené hrušky a vše vložíme do mírně vyhřáté trouby. Ve chvíli, kdy se vločky zbarví do zlatova, hrušky vyndáme. Do každé jamky po jádřinci dáme lžičku rybízové marmelády a podáváme teplé, buď jako samostatný pokrm, nebo jako přílohu ke studenému pečenému vepřovému masu.



Fotky receptu Pečené hrušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené hrušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !