Použité suroviny receptu Pečené jehněčí vnitřnosti:
70 g jehněčích jater
| 40 g srdce
| 40 g ledvinek
| 20 g sleziny
| 20 ml oleje
| 80 g zelené cibulky
| 20 g pálivých paprikových lusků
| 5 g zelené petržele
| 0,2 g pepře
| 2 g soli
Postup přípravy receptu Pečené jehněčí vnitřnosti:
Očištěné a omyté vnitřnosti nakrájíme na malé kousky po 20 g, položíme na pekáček a zalijeme horkým tukem. Osolíme, zamícháme a pečeme v troubě. Jakmile lehce zapečeme, vložíme nadrobno nakrájenou zelenou cibuli a celé pálivé papriky. Po změknutí zeleniny dochutíme mletým pepřem, dolijeme menší množství horké vody, zamícháme a pečeme dohotova. Po dobu celého pečení několikrát promícháme. Posypeme petrželí a podáváme s pečenými brambory.
Fotky receptu Pečené jehněčí vnitřnosti:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!