Vložil: | štěně |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečené maso s paprikášem:
vepřové maso (množství a druh masa podle chuti)
| plnotučná hořčice
| větší cibule
| nakrájený paprikáš
| anglická slanina
| plátkový sýr
| příloha
Postup přípravy receptu Pečené maso s paprikášem:
Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a potřeme z obou stran hořčicí. Na to poklademe nahrubo nakrájenou cibuli. Pak na každý plátek masa pokládáme paprikáš, slaninu a sýr. Trošinku zalijeme vodou a dáme péct do trouby.
Jako příloha mohou být brambory nebo hranolky. Nebo můžeme dát brambory přímo do pekáče pod maso. Jsou pak chutnější.
Fotky receptu Pečené maso s paprikášem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!