Použité suroviny receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :
600 g candát - filet bez kosti a kůže
| 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky
| sůl
| pepř
| 100 g očištěné papriky
| 100 g lilku na plátky
| 100 g cukety na plátky
| bazalka
| olivový olej
| česnek
Postup přípravy receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :
Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené. Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme, pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji. Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje - v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek.
Fotky receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!