Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině

fotka Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

600 g candát - filet bez kosti a kůže  | 80 g anglické slaniny nakrájené na plátky  |  sůl  |  pepř  | 100 g očištěné papriky  | 100 g lilku na plátky  | 100 g cukety na plátky  |  bazalka  |  olivový olej  |  česnek

Postup přípravy receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

Filet nakrájíme na jednotlivé porce a obalíme v plátkách slaniny, okořeníme pepřem a pokud je málo slaná slanina tak i soli a opečeme, tak aby maso bylo šťavnaté, ne vysušené. Očištěnou zeleninu nakrájíme na plátky a okořeníme, pokapeme olejem a opékáme po jednotlivých kusech. Zeleninu marinujeme v bylinkovém oleji. Čerstvé bylinky nasekáme a vmícháme do olivového oleje - v poměru 3 díly oleje a jeden díl sekaných bylinek.


Fotky receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v uzené slanině :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené medailónky z candáta na grilu v
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !