Vložil: | Bibinka147 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pečené nebo dušené jelení maso:
1 jelení hřbet
| 200 g cizrny
| 3 cibule
| 100 g datlí
| 3 lžíce hořčice
| 3 lžíce octa
| 0,1litru oleje
| dobromysl
| sůl
| pepř
| libeček
| med
Postup přípravy receptu Pečené nebo dušené jelení maso:
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme koření, sekané datle, med a hořčici. Opraženou cizrnu zalijeme vodou a s octem přilejeme do omáčky. Jelení hřbet osolíme, opepříme a zalijeme omáčkou a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a omáčku mícháme, dokud nezhoustne.....
Fotky receptu Pečené nebo dušené jelení maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!