Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené nebo dušené jelení maso

fotka Pečené nebo dušené jelení maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené nebo dušené jelení maso:

1 jelení hřbet  | 200 g cizrny  | 3 cibule  | 100 g datlí  | 3 lžíce hořčice  | 3 lžíce octa  | 0,1litru oleje  |  dobromysl  |  sůl  |  pepř  |  libeček  |  med

Postup přípravy receptu Pečené nebo dušené jelení maso:

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme koření, sekané datle, med a hořčici. Opraženou cizrnu zalijeme vodou a s octem přilejeme do omáčky. Jelení hřbet osolíme, opepříme a zalijeme omáčkou a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a omáčku mícháme, dokud nezhoustne.....


Fotky receptu Pečené nebo dušené jelení maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené nebo dušené jelení maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles