Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený králík na víně s kedlubnami

fotka Pečený králík na víně s kedlubnami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:

4 porce králíka  | 150 g slaniny  | 4 kedlubny  | 1 zakysanou smetanu  | 200 ml bílého vína  | 2 lžíce medu  | dle chuti: šalvěj, kmín, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:

Každou porci králíka protkneme proužky slaniny, potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem. Takto připravené maso necháme odležet. K masu přidáme oloupané a nakrájené kedlubny a šalvěj a opepříme. Pečeme pod pokličkou a když je maso skoro měkké, přidáme zakysanou smetanu a nechám odkryté dojít.



Fotky receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený králík na víně s kedlubnami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !