Použité suroviny receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:
4 porce králíka
| 150 g slaniny
| 4 kedlubny
| 1 zakysanou smetanu
| 200 ml bílého vína
| 2 lžíce medu
| dle chuti: šalvěj, kmín, sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:
Každou porci králíka protkneme proužky slaniny, potřeme medem, okořeníme a v pekáči zalijeme bílým vínem. Takto připravené maso necháme odležet. K masu přidáme oloupané a nakrájené kedlubny a šalvěj a opepříme. Pečeme pod pokličkou a když je maso skoro měkké, přidáme zakysanou smetanu a nechám odkryté dojít.
Fotky receptu Pečený králík na víně s kedlubnami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!