Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený losos v sezamu

fotka Pečený losos v sezamu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečený losos v sezamu:

6 steaků z lososa  | 800g lilku  | 50g česneku  | 100g sezamu na obalení  | 50g opraž. piniových jadérek  | dle chuti citr. šťávu  |  petržel  |  sůl  |  pepř  |  kmín

Postup přípravy receptu Pečený losos v sezamu:

1. Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Kousky ryby osolte, opepřete a pečlivě obalte v sezamu. Vložte do pekáčku, dejte do trouby a zhruba deset minut pečte. Olej není třeba, ryba i sezam ho v sobě mají dost.

2. Vyjměte pekáček s lososem a vložte do trouby celé nebo rozpůlené lilky (pokud se vám vejde do trouby oboje, pečte rybu a lilky zároveň). Po pětadvaceti minutách z lilků lžící vyškrabejte dužinu a spolu s ostatními přísadami ji rozmixujte na jemnou pastu.

3. Lososa podávejte s kuskusem a přelitého trochou ‚zhýčkaného starého taťky‘.


Fotky receptu Pečený losos v sezamu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený losos v sezamu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky