Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečený pangasius na zelenině

fotka Pečený pangasius na zelenině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Pečený pangasius na zelenině:

1 kg pangasius  | 1-2 citron  | dle chuti: sůl  | dle chuti: koření bylinkové máslo nebo koření na rybu  | dle potřeby: strouhanka  | 1 lžíce oleje na vymazání pekáče  | 1 mražená zeleninová směs  | 2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 1-2 dl smetana  | 20 dkg nastrouhaný eidam

Postup přípravy receptu Pečený pangasius na zelenině:

Rozmrazeného pangasiuse opláchneme, osušíme a alespoň 20 minut marinujeme v citronové šťávě. Do pekáče vymazaného olejem nasypeme mraženou zeleninu, na ní dáme ještě nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Rybu osolíme a okořeníme, pak obalíme ve strouhance a dáme na zeleninu, přelijeme smetanou a posypeme sýrem. Pečeme asi půl hodiny, dokud se neudělá světlehnědá kůrčička.


Fotky receptu Pečený pangasius na zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pangasius na zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky