2 kg hovězí roštěnky
| grilovací olej na potírání
| 750 g cibule
| 750 g rajčat
| 1 lžička majoránky
| 1 stroužek česneku
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Pečený roastbeef:
Maso potřeme grilovacím olejem a necháme asi 2-3 hodiny odležet. Mezitím očistíme a nakrájíme cibuli, omyjeme a rozčtvrtíme rajčata. Zeleninu dáme do misky vyložené alobalem. Osolíme, okořeníme majoránkou, česnekem a pepřem. Misku vložíme do předem vyhřátého grilu nebo elektrické trouby. Roštěnku položíme na grilovací rošt, vsuneme na lištu nad zeleninu a grilujeme asi 40 minut. Potom maso zabalíme do alobalu a 4 až 10 minut necháme odležet. Dochutíme zeleninu a podáváme společně s masem.
Příloha: bageta
Fotky receptu Pečený roastbeef:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!