Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený zajíc na rožni

fotka Pečený zajíc na rožni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pečený zajíc na rožni:

800 g zaječího zadku s hřbetem  |  sůl  | 120 g slaniny  | 100 ml oleje

Postup přípravy receptu Pečený zajíc na rožni:

Hřbet a zadek z mladého zajíce necháme vcelku, odblaníme, protkneme nakrájenými kousky slaniny, osolíme, po délce propíchneme grilovací jehlou a nohy přivážeme ke grilovací jehle tenkým provázkem. Celého zajíce potřeme olejem a grilujeme. Během grilování potíráme zajíce teplým olejem. Hotové maso naporcujeme a ihned podáváme s pečivem.


Fotky receptu Pečený zajíc na rožni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený zajíc na rožni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky