Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelně dobré řezy

fotka Pekelně dobré řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pekelně dobré řezy:

250 g polohrubé mouky  | 100 g sójové mouky  | 200 g pískového cukru  | 1/2 l acidofilního mléka  | 1 dl oleje  | 2 lžíce kakaa  | 1 lžička jedlé sody  | dle potřeby: vlažná voda  | dle potřeby: tuk na vymazání plechu  | dle potřeby: hrubá mouka na vysypání plechu  | dle chuti: zavařenina  | dle chuti: ušlehaná smetana na ozdobení

Postup přípravy receptu Pekelně dobré řezy:

Mouku prosijeme, přidáme jedlou sodu a spolu s ostatními surovinami dobře promícháme. Těsto nalijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, povrch uhladíme a ve vyhřáté troubě zvolna upečeme.
Ještě teplý moučník potřeme zavařeninou, po vychladnutí pokrájíme na kousky a ozdobíme kopečkem šlehačky.
Obměna:
Povrch moučníku můžeme přelít čokoládovou polevou a posypat nastrouhanými jádry ořechů nebo ozdobit šlehačkou.


Fotky receptu Pekelně dobré řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pekelně dobré řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !