Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pepanovo zelí

fotka Pepanovo zelí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pepanovo zelí:

2 cibule  | 500 g vepřová krkovice  | 250 g angl. slanina  | 750 g brambory  | 1 kg kysané zelí  | 500 ml vývar z kostky  |  sůl  |  mletá paprika  |  vegeta  |  sádlo na vymazání  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Pepanovo zelí:

Maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na nudličky. Část prorostlejší slaniny nakrájíme na plátky, zbytek nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. Zelí pokrájíme, abychom neměli dlouhé nudličky.
Do hrnce dáme trochu oleje a osmahneme nudličky slaniny a přidáme na kostičky nakrájené maso. Až má maso kůrčičku, vsypeme pokrájenou cibuli. Opět osmahneme a přidáme zelí, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. Občas podlijeme vývarem z kostky, když je potřeba.
Zatím si oloupeme brambory, nakrájíme je na kostky a chvíli předvaříme. Potom je přidáme do zelí s masem a vše dochutíme vegetou nebo grilovacím kořením. Pepanovo zelí dáme do vymazaného pekáčku, zakryjeme plátky slaniny a asi 20 minut zapečeme.
Upečené zelí ihned podáváme.


Fotky receptu Pepanovo zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pepanovo zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !