Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt z kapra se smetanou

fotka Perkelt z kapra se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Perkelt z kapra se smetanou:

4 porce kapra  | 3 lžíce oleje  | 1 větší cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 ml kysané smetany  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  citronová šťáva  | půl stroužku česneku  |  mletá paprika  |  sůl

Postup přípravy receptu Perkelt z kapra se smetanou:

Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Po chvíli je osušíme, osolíme, opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji a vyjmeme. Do oleje od opékání přidáme drobně pokrájenou cibuli, po zpěnění zaprášíme moukou a mletou paprikou a osmažíme. Jíšku zalijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a česnek utřený se solí a povaříme v hustou omáčku. Zjemníme ji rozšlehanou smetanou, přecedíme na porce kapra, krátce podusíme a podáváme.
Vhodná příloha je dušená rýže.


Fotky receptu Perkelt z kapra se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt z kapra se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !