Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Perlička z Marseille

fotka Perlička z Marseille
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Perlička z Marseille:

2 perličky  | 4 plátky chleba  | 2 játra z perliček  | 1/2 dl koňaku  | 4 plátky slaniny  | 2 žervé  | 1 lžíce másla  | 3 lžíce olivového oleje  | dle chuti: sůl a pepř  | 300 g čerstvých hub

Postup přípravy receptu Perlička z Marseille:

Perličky vykucháme, vypereme a do každé vložíme 1 žervé, osolíme, opepříme a zašijeme. Pak je obalíme plátky slaniny a zavážeme. Pečeme zvolna v mírně vyhřáté troubě, často podléváme a maso obracíme.
Mezitím játra nasekáme, opepříme a osmahneme na másle. Pak je zalijeme koňakem a flambujeme. Perličky rozpůlíme a každou polovinu položíme na plátek bílého chleba, který jsme předtím opekli na oleji a pokryjeme játry. Příloha: Podáváme s podušenými houbami a vařenými brambory.



Fotky receptu Perlička z Marseille:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perlička z Marseille
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !