Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Péřová bábovka

fotka Péřová bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Péřová bábovka:

250 g másla  | 300 g cukru  | 6 vajec  | z půlky citronu šťáva a nastrouhaná kůra  | 450 g polohrubé mouky  | 1 vanilkový puding  | 1 balíček kypřícího prášku  | 1/4 litru mléka  | dle potřeby: máslo a strouhanka na vymazání a vysypání formy

Postup přípravy receptu Péřová bábovka:

Máslo utřeme se žloutky a cukrem do pěny. Přidáme nastrouhanou kůru z dobře omytého citronu spolu se šťávou, dále prosátou mouku smíchanou s pudinkem a kypřícím práškem, mléko, dobře promícháme. Nakonec lehce vpracujeme sníh z bílků. Těsto rozetřeme do vymaštěné a vysypané formy a pečeme v mírné, předehřáté troubě asi 50 minut. Upečenou vychladlou bábovku vyklopíme a sypeme vanilkovým cukrem.
Toto pečivo vydrží vláčné delší dobu.



Fotky receptu Péřová bábovka:

Péřová bábovka
Péřová bábovka
Péřová bábovka
Péřová bábovka
Fotky vložil: piskotik 
Hodnocení receptu Péřová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !