Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.01. 2025
Dnes má svátek Alice
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Péřový trhanec

fotka Péřový trhanec
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Péřový trhanec:

500 g měkkého tvarohu  | 2 lžíce mléka  | 40 g másla  | 40 g hrubé mouky  | 30 g prosáté strouhanky  | 30 g pískového cukru  | 1 vanilkový cukr  | 4 bílky  | 4 žloutky  |  zrnko soli  | 30 g másla na vymaštění misky  | 500 g jahod  |  cukr do jahod

Postup přípravy receptu Péřový trhanec:

Máslo utřeme s cukrem, vanilkový cukrem a žloutky. Potom za stálého tření přidáváme tvaroh, mléko, sůl. Nakonec vmícháme pevně ušlehaný sníh z bílků, současně s moukou smíchanou se strouhankou. Pekáč vymažeme rozpuštěným máslem, těsto v něm rozetřeme a mírně pečeme v předem vyhřáté troubě 30 až 40 minut. Potom těsto roztrháme dvěma vidličkami. Na hotový trhanec nakupíme na povrch jahody ušlehané s cukrem.


Fotky receptu Péřový trhanec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Péřový trhanec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles