Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pestrá celerová polévka

fotka Pestrá celerová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pestrá celerová polévka:

300 g řapíkatého celeru  | 40 g cibule  | 2 kostky houbového bujónu  | 1 mrkev  | 2 str. česneku  | 3 žampóny  | 1 l vody  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce kuskusu  |  pepř  |  sůl  |  pečivo

Postup přípravy receptu Pestrá celerová polévka:

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Žampiony očistíme a nakrájíme na kousky. Mrkev omyjeme, oloupeme a škrabkou nakrájíme na hoblinky. Celer očistíme, omyjeme a nakrájíme na stejné kousky.
Na másle zpěníme cibuli a česnek. Přidáme žampiony a krátce podusíme. Potom vše zalijeme vodou, přivedeme k varu a vložíme 2 kostky bujónu, mrkev a celer. Jakmile zelenina změkne, polévku odstavíme a vsypeme kuskus. Podle chuti osolíme a opepříme. Necháme asi 10 minut stát, posypeme bylinkami a podáváme.
Pestrou celerovou polévku můžeme na talíři zjemnit lžící zakysané smetany. Vhodným příkrmem k celerové polévce je pečivo nebo toast.


Fotky receptu Pestrá celerová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pestrá celerová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !