Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Petrželový krém se sýrem

fotka Petrželový krém se sýrem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Petrželový krém se sýrem:

200 g petržele  | 1 mrkev  | 1 cibule  | 1 lžíce margarínu  | 3 svazky petrželky  | 600 ml masového vývaru  | 200 g hermelínu  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Petrželový krém se sýrem:

Očištěnou petržel a mrkev drobně nakrájíme. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. Zeleninu a cibuli podusíme na margarínu. Přidáme 2 svazky omyté petrželky. Podlijeme vývarem, přivedeme k varu a vaříme zhruba 15 minut. Vyjmeme petrželku. Polévku prolisujeme nebo rozmixujeme. Odkrojíme kůru hermelínu a nakrájíme jej na jemné kostičky. Vložíme do polévky a necháme rozpustit. Osolíme a opepříme. Ze zbylé petrželky dáme na stranu pát lístků zbytek nasekáme. Polévku posypeme sekanou petrželkou a ozdobíme několika lístky.


Fotky receptu Petrželový krém se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Petrželový krém se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !