Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní čatní

fotka Pikantní čatní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Pikantní čatní:

1 kg zelených rajčat  | 3 feferonky  | 7 str. česneku  | 100 g cibule  | 250 g cukru  | 2 dl vinného octa  | 1 lžička kari  | 1 lžička mlétého zázvoru  | 1 lžička soli  | 50 g rozinek  | 0,5 dl bílého vína

Postup přípravy receptu Pikantní čatní:

Rozinky umyjeme a namočíme do vína. Omytá rajčata spaříme, oloupeme a spolu s cibulí umeleme v mlýnku na maso. Dáme je do hrnce, přidáme prolisovaný česnek, sůl, ocet, namočené rozinky a koření. Vaříme na mírném ohni. Hustou směs plníme do malých lahviček a uzavřeme.


Fotky receptu Pikantní čatní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní čatní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !