Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní hovězí

fotka Pikantní hovězí
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní hovězí:

600 g zadního hovězího masa  | 50 g anglické slaniny  | 2 ks cibule  | 3 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | 2 dl bílého vína

Postup přípravy receptu Pikantní hovězí:

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a dáme ji do kastrolu osmahnout, pak přidáme na drobno nakrájenou cibuli, kterou orestujeme. Poté přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a velmi zvolna dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Pikantní hovězí podáváme s rýží a zeleninou.


Fotky receptu Pikantní hovězí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní hovězí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !