Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní jehněčí guláš

fotka Pikantní jehněčí guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pikantní jehněčí guláš:

600 g jehněčího masa  | 3 cibule  | dle potřeby: olej  | 125 ml červeného vína  | dle chuti: mletá červená paprika  | dle chuti: sůl  | dle chuti: rajský protlak  | 1 červená paprika  | 50 g strouhaného tmavého chleba  | 4 stroužky česneku  | 1 lžička pochoutkové kysané smetany  | 2 chilli papričky

Postup přípravy receptu Pikantní jehněčí guláš:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené maso, mírně posolíme, zaprášíme mletou červenou paprikou, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak, chilli papričky, podlijeme vodou a přikryté vaříme. Podle potřeby maso podléváme vodou. Když je maso měkké, přidáme nakrájenou červenou papriku, červené víno a dohromady chvíli povaříme. Na závěr padle potřeby zahustíme strouhaným tmavým chlebem. Podáváme s pochoutkovou kyselou smetanou a bílým chlebem.


Fotky receptu Pikantní jehněčí guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní jehněčí guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !