Vložil: | DanaKou |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 14 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní kečup:
3 kg měkkých rajčat
| 250 g jablek
| 250 g cibule
| 1 lžíce pálivé mleté papriky
| 1 lžička mletého hřebíčku
| špetka skořice
| 30 g soli
| 150 g pískového cukru
| 2-3 lžíce octa
| 2-3 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Pikantní kečup:
Nakrájená rajčata, jablka bez jádřinců, nakolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a koření pod pokličkou rychle uvedeme do varu a zvolna rozdusíme. Směs rozmixujeme, doplníme solí, cukrem, octem a zvolna dusíme do zhoustnutí. Kečup nalijeme do sklenic, uzavřeme je a sterilujeme 10 minut při teplotě 85 stupňů.
Fotky receptu Pikantní kečup:
Fotky vložil: vilka,Nandiči,vocjan,kozaroza