500 g kedluben
| 125 ml kyselé smetany
| 4 ks rajčata
| 1 ks cibule
| 50 g másla
| listy z kedluben
| 1 lžíce petržele
| 1 lžíce pažitky
| špetka soli
| špetka cukru
| 2 lžíce hladké mouky
| 4 lžíce sojové mouky
Postup přípravy receptu Pikantní kedlubny :
Cibuli dusíme na vodě, poté přidáme nakrájená rajčata. Přidáme nakrájené kedlubny a zalijeme vývarem z listů, zahustíme hladkou a sojovou moukou. Za 10 minut osolíme, přidáme petržel, pažitku a smetanu, kterou s cukrem vyšleháme do tuha. Přidáme máslo, zamícháme.
Fotky receptu Pikantní kedlubny :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!