Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní kokosová polévka

fotka Pikantní kokosová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní kokosová polévka:

50 g japonských nebo pohankových nudlí  | 1lžíce oleje  | 1 menší cibule  | 1 stroužek česneku  | 1/2 lžičky utlučeného římského kmínu  | 1/2 lžičky utlučené kurkumy  | 1/2 lžičky utlučeného koriandru  | 1 lžíce kari  | 1 konzerva kokosového mléka  | 100 g uvařených krevet  | 100 g bílého rybího filé  | 1 lžíce rybí omáčky  | 100 g listů špenátu  |  maggi slepičí bujon  |  maggi harmonie chuti

Postup přípravy receptu Pikantní kokosová polévka:

Uvaříme nudle na skus a rozdělíme je do hlubokých misek.
Do woku dáme olej, zahřejeme, přidáme na nudličky cibuli a česnek a smažíme doměkka.
Přidáme koření, vývar z maggi slepičího bujonu a kokosové mléko a přivedeme do varu.
Přidáme krevety, rybu a špenát a pozvolna vaříme nepřikryté pokud polévka je prohřátá a ryba je měkká.
Dochutíme omáčkou a maggi harmonií chutí.
Horkou polévku nalijeme do misek na nudle..


Fotky receptu Pikantní kokosová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní kokosová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !