Použité suroviny receptu Pikantní kokosová polévka:
50 g japonských nebo pohankových nudlí
| 1lžíce oleje
| 1 menší cibule
| 1 stroužek česneku
| 1/2 lžičky utlučeného římského kmínu
| 1/2 lžičky utlučené kurkumy
| 1/2 lžičky utlučeného koriandru
| 1 lžíce kari
| 1 konzerva kokosového mléka
| 100 g uvařených krevet
| 100 g bílého rybího filé
| 1 lžíce rybí omáčky
| 100 g listů špenátu
| maggi slepičí bujon
| maggi harmonie chuti
Postup přípravy receptu Pikantní kokosová polévka:
Uvaříme nudle na skus a rozdělíme je do hlubokých misek.
Do woku dáme olej, zahřejeme, přidáme na nudličky cibuli a česnek a smažíme doměkka.
Přidáme koření, vývar z maggi slepičího bujonu a kokosové mléko a přivedeme do varu.
Přidáme krevety, rybu a špenát a pozvolna vaříme nepřikryté pokud polévka je prohřátá a ryba je měkká.
Dochutíme omáčkou a maggi harmonií chutí.
Horkou polévku nalijeme do misek na nudle..
Fotky receptu Pikantní kokosová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!