Použité suroviny receptu Pikantní králík na víně s nivou:
1 kg králičího masa
| 3 str. česneku
| pepř
| sůl
| 2 cibule
| 200 g slaniny
| 1 rajský protlak
| trocha vývaru z masa
| 250 ml bílého vína
| 200 g nivy
| hladká mouka
| olej
Postup přípravy receptu Pikantní králík na víně s nivou:
Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a obalíme v mouce. Zprudka opečeme na oleji a vyndáme z pánve. Slaninu nakrájíme na proužky a cibuli nadrobno a lehce osmahneme v pánvi na oleji. Poté přidáme maso, rajský protlak, vývar a víno a dusíme doměkka. Nakonec nastrouháme nivu, nasypeme ji na maso a necháme v omáčce rozpustit.
Fotky receptu Pikantní králík na víně s nivou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!