Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní krůtí závitky

fotka Pikantní krůtí závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní krůtí závitky:

700 g krůtích prsou  | 1 cibule  |  česnek  | 100 g žampiónů  | 40 g másla  | 100 g tvrdého sýra  |  zelená petrželka  | 100 g šunky  |  olej  |  vývar z kostí  | 1 dl bílého vína  | 1 lžička cukru  | 1 lžíce rybízové zavařeniny  |  solamyl  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pikantní krůtí závitky:

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek utřeme, žampióny nakrájíme na malé kostičky. Všechny tyto suroviny podusíme na másle, později přidáme strouhaný tvrdý sýr a drobně nasekanou zelenou petrželku. Z masa nakrájíme plátky, naklepeme je, osolíme. Na každý položíme plátek šunky a potřeme náplní z cibule, česneku a žampiónů. Plátky zavineme a závitky upevníme párátkem nebo je omotáme nití. Potom je opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji, vyjmeme a uložíme v teple. Vypečenou šťávu rozředíme vývarem, přidáme víno, lžičku cukru, mletý pepř a lžíci rybízové zavařeniny, dobře promícháme, zahustíme lžičkou solamylu a povaříme. Závitky přeléváme omáčkou a podáváme s rýží.


Fotky receptu Pikantní krůtí závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní krůtí závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !