Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní kuřecí křidýlka

fotka Pikantní kuřecí křidýlka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pikantní kuřecí křidýlka:

16 kuřecích křidýlek (asi 1 1/2 kg)  | 1 velká cibule  | 6 stroužků česneku  | 2 cm čerstvého zázvoru  | 2 - 10 pálivých papriček (to záleží jak pálivé to chcete mít)  | 1 dl oleje  | 3 lžíce sojové omáčky  | 1 lžíce medu  | 1 lžička čínského koření

Postup přípravy receptu Pikantní kuřecí křidýlka:

1. Dobře opláchněte křidýlka pod tekoucí vodou, osušte, každé 2 - 3 x nařízněte až na kost a dejte do lednice.
2. Ve food procesoru udělejte ze všech tuhých ingrediencí pastu, pak přidejte tekuté části, oleje jen polovinu.
3. Zbylý olej rozehřejte v kastrůlku, přidejte právě vyrobenou pastu a za stálého míchání svařte 10-12 minut. Nechte úplně vychladnout.
4. Vychlazené nalijte na kuřata a marinujte v lednici 6 - 24 hodin. Čím déle, tím lépe.
5. Rozehřejte gril, naolejujte špruclíky a křidýlka pečte, až nejsou uvnitř růžová, asi 7 minut po každé straně.


Fotky receptu Pikantní kuřecí křidýlka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní kuřecí křidýlka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !