Vložil: | uschi3 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 106 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní srnčí gulášek:
600 g srnčího masa
| 3 cibule
| 1-2 lžičky mleté papriky
| 1 lžička gulášového koření
| 1/2 lžičky kmínu
| sůl
| 1 kostka masoxu
| 5 lžic oleje
| 1/2 lžičky čili koření
| 1/2 lžičky pepře
| 1/2 lžičky vegety
| 1 lžička zvěřinového koření
| 6 stroužků česneku
| 1 lžička majoránky
| 3 dl sklenička leča bez šťávy
| 2 dl ostrého kečupu
| 10 kuliček černého pepře
| 6-7 brambor nakrájených na osminky
Postup přípravy receptu Pikantní srnčí gulášek:
Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podlévání téměř doměkka. K masu přidáme všechny kořeniny kromě majoránu, brambory, prolisovaný česnek, vodu a lečo. Když je všechno uvařené doměkka, přidáme kečup a vybereme 10 kousků brambor. Prolisujeme je a vrátíme do guláše. Krátce povaříme a odstavíme. Pak přidáme majoránku a dle potřeby dochutíme.
Fotky receptu Pikantní srnčí gulášek:
Fotky vložil: uschi3,beruschka6,Torta,Dadulina,alenab,tajnostii,vilka