Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní zeleninová omáčka s kysanou smetanou

fotka Pikantní zeleninová omáčka s kysanou smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní zeleninová omáčka s kysanou smetanou:

190 g Rama Cremefine Zakysaný krém  | 250 ml vody  | 1 kostka Vývaru Knorr  | 50 g Ramy  | 300 ml mléka  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 lžička kari koření  | 200 g jemně strouhané zeleniny - mrkev, celer a petržel  | 1 lusk červené papriky  | dle potřeby: sterilovaný hrášek  | dle chuti: cukr, citronová šťáva a sůl

Postup přípravy receptu Pikantní zeleninová omáčka s kysanou smetanou:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na Ramě. Přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a jemně nakrájenou papriku. Směs osolíme, okořeníme kari, přilijeme vývar z bujonu a na mírném ohni dusíme až je zelenina měkká. Zalijeme mlékem s rozšlehanou moukou a 5 min. povaříme za občasného promíchávání. Odstavíme z plotny, vmícháme kysaný krém, hrášek a dochutíme. Podáváme k vařenéme masu s knedlíkem.


Fotky receptu Pikantní zeleninová omáčka s kysanou smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní zeleninová omáčka s kysanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !