Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní zelí v nálevu

fotka Pikantní zelí v nálevu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 29

Použité suroviny receptu Pikantní zelí v nálevu:

2-3 hlávky zelí  | do každé sklenice 1 ks feferonky  | Nálev:  | 1000 ml vody  | 250 ml 8% octa  | 40 g soli  | 120 g cukru písek  | 5 kuliček černého pepře  | 5 kuliček nového koření  | 2 bobkové listy  | 8 tabletek cukerínu

Postup přípravy receptu Pikantní zelí v nálevu:

Zelí jemně nakrouháme a v míse rukama řádně promneme. Přidáme špetku cukru a soli.
Nálev:
do hrnce nalijeme vodu a přidáme všechny ingredience mimo tabletek cukerínu. Svaříme a necháme mírně povařit kolem 3 minut. Teprve teď přidáme tabletky cukerínu, pozor trochu to zašumí a odstavíme z ohně. Promícháme.
Horké nalijeme na zelí promícháme a plníme do sklenic. Do každé sklenice vložíme 1 feferonku. Zbývajícím nálevem doplňujeme sklenice až po okraj. Zavíčkujeme a dáme na 1-2 dny uležet.


Fotky receptu Pikantní zelí v nálevu:

Pikantní zelí v nálevu
Pikantní zelí v nálevu
Fotky vložil: LI0NESS,Aksuna 
Hodnocení receptu Pikantní zelí v nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !