Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Píseň pstruhů

fotka Píseň pstruhů
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Píseň pstruhů:

2 čerství pstruzi  |  šťáva z poloviny citrónu  | 2 kousky másla velikosti lískových oříšků  |  sůl  |  alobal

Postup přípravy receptu Píseň pstruhů:

Podle možnosti čerstvé pstruhy vykucháme a pod tekoucí vodou krátce opláchneme. Opatrně je osušíme, abychom nepoškodili kůžičku. Do pstruhů nakapeme trochu citrónové šťávy, vložíme kousky másla a špetku soli. Takto připravené pstruhy položíme na dokola nařasený alobal a grilujeme vedle sebe asi 5 minut. Servírujeme na alobalu, do kterého vytekla šťáva. Podáváme s vařenými brambory a bohatě posypané petrželkou.


Fotky receptu Píseň pstruhů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Píseň pstruhů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík