Postup přípravy receptu Piškot s jahodovým krémem a šlehačkou:
Oddělíme žloutky od bílků. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, přimícháme sníh, pomalu vsypeme mouky s práškem do pečiva. Vlejeme na vyšší plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut.
Z půl litru mléka uvaříme hustý puding, po vychladnutí do něj přidáme cukr, měkké tvarohy a celou Heru. Vše vyšleháme v jemný krém.
Šlehačku vyšleháme s mlékem podle návodu.
Na vychladlý piškotový korpus natřeme růžový krém, na něj vyšlehanou šlehačku a vše hustě posypeme nastrouhanou čokoládou. Necháme přez noc uležet v chladničce.
Fotky receptu Piškot s jahodovým krémem a šlehačkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!