Zakysanou smetanu smícháme s lučinou a krystalovým a vanilkovým cukrem. Vzniklý smetanový krém rozdělíme stejnoměrně do tří misek a do jedné přimícháme lžíci kakaa. Nachystáme si větší mísu, do které budeme moučník připravovat, na dno mísy naskládáme piškoty, které stejnoměrně zalijeme trochou šťávy z broskvového kompotu a poklademe je vrstvou pokrájených broskví. Jako další vrstvu naneseme bílý smetanový krém a pokračujeme opět vrstvou piškotů. Na piškoty klademe pokrájené jahody a na jahody rozetřeme smetanový krém s kakaem. Opět pokračujeme pokládáním piškotů, broskví a bílého smetanového krému. Poslední vrstvu tvoří piškoty. Piškotovou dobrotu necháme uležet v lednici, aby se chutě vzájemně prolnuly.
Fotky receptu Piškotová dobrota:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!