Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piškotová dobrůtka

fotka Piškotová dobrůtka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Piškotová dobrůtka:

400 g zakysané smetany  | 200 g lučiny  | 1 lžíce cukru - krystal  | 2 ks vaniĺkové cukry  | 1 lžíce kakaa  |  broskvový kompot  |  jahodový kompot  |  piškoty

Postup přípravy receptu Piškotová dobrůtka:

Zakysanou smetanu smícháme s lučinou a krystalovým a vanilkovým cukrem. Vzniklý smetanový krém rozdělíme stejnoměrně do tří misek a do jedné přimícháme lžíci kakaa. Nachystáme si větší mísu, do které budeme moučník připravovat, na dno mísy naskládáme piškoty, které stejnoměrně zalijeme trochou šťávy z broskvového kompotu a poklademe je vrstvou pokrájených broskví.
Jako další vrstvu naneseme bílý smetanový krém a pokračujeme opět vrstvou piškotů. Na piškoty klademe pokrájené jahody a na jahody rozetřeme smetanový krém s kakaem. Opět pokračujeme pokládáním piškotů, broskví a bílého smetanového krému. Poslední vrstvu tvoří piškoty. Piškotová dobrůtka se nechá uležet v lednici, aby se chutě vzájemně prolnuly.


Fotky receptu Piškotová dobrůtka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piškotová dobrůtka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !