Postup přípravy receptu Piškotová roláda s džemem:
Vejce šleháme s cukrem do husté pěny, postupně přidáváme 4 lžíce teplé vody a šleháme dále. Napěněné těsto přeložíme do široké mísy, na celý povrch prosejeme mouku, lehce promícháme, pak vmícháme olej a těsto rozetřeme na papír na pečení položený na plechu. Volný okraj těsta ohradíme složeným alobalem, těsto vložíme do horké trouby a upečeme. Upečené piškotové těsto překlopíme na utěrku jemně posypanou drobným krupicovým cukrem, papír lehce potřeme vodou pomocí štětečku a hned sejmeme. Tvrdé konce korpusu odkrojíme, roládu potřeme džemem, rozvařeným s dvěma lžícemi vody a horký korpus hned stočíme. Před podáváním piškotovou roládu s džemem povrchu pocukrujeme a rozkrájíme na proužky.
Fotky receptu Piškotová roláda s džemem:
Fotky vložil: hlouskova,Marci7,Natural,hanina51,Nandiči