Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.06. 2025
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pivní žebírka

fotka Pivní žebírka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pivní žebírka:

6 porcí hovězích žeber  |  světlé pivo dle potřeby  | 250 ml kečup  | 2 lžíce cukru  | 60 ml octa  | 3 lžíce másla  | 70 ml citrónové šťávy  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce hořčice  | 1/2 cibule  | 1/2 lžičky chilli koření

Postup přípravy receptu Pivní žebírka:

Žebra očistíme a odstraníme z nich přebytečný tuk. Pak je dáme do širokého kastrolu a zalijeme pivem tak, aby maso bylo potopené. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme asi hodinu. Potom vařená žebra vyjmeme, necháme je okapat a položíme na gril. Potřeme je částí připravené omáčky a grilujeme asi 20 minut dokřupava. Během grilování otáčíme a potíráme omáčkou. Hotová žebírka podáváme se zbytkem omáčky a s chlebem.

Omáčka: V menším hrnci smícháme kečup, cukr, ocet, máslo, citrónovou šťávu, sójovou omáčku, hořčici, najemno nasekanou cibuli a chilli koření. Povaříme na mírném ohni asi 15 minut.


Fotky receptu Pivní žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pivní žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !