Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plieskavce na grilu /balkánské karbanátky/

fotka Plieskavce na grilu /balkánské karbanátky/
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Plieskavce na grilu /balkánské karbanátky/:

0,7 kg mleté hovězí maso  | 0,3 kg mleté vepřové maso  | 1 ks vejce  | 1 ks cibule  |  pepř  |  sůl  |  strouhanka  |  olej

Postup přípravy receptu Plieskavce na grilu /balkánské karbanátky/:

Směs na balkánské karbanátky plieskavce má tvořit větší podíl mletého hovězího masa a méně vepřového masa (místo hovězího se původně dávalo skopové), smícháme, přidáme vejce, sůl, pepř, drobně pokrájenou cibuli a trochu strouhanky. Vše řádně smícháme a utvoříme plošší karbenátky, které potřeme navrchu olejem. Grilujeme z každé strany asi 15 minut, aby byly udělané uvnitř a přitom nebyly černé. Kdo negriluje poprvé, správnou dobu odhadne sám. Měly by být voňavé od kouře a zůstat šťavnaté. Podává se s pečivem nebo s brambory a zelenminovým salátem.


Fotky receptu Plieskavce na grilu /balkánské karbanátky/:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plieskavce na grilu /balkánské
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !