Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné krůtí plátky se smetanovou omáčkou

fotka Plněné krůtí plátky se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plněné krůtí plátky se smetanovou omáčkou:

600 g krůtích prsou  | 40 g másla  | 3 vejce  | 50 g anglické slaniny  |  olej  | 100 g žampiónů  |  šlehačka  |  kečup  |  kari koření  |  sůl  |  rajčata

Postup přípravy receptu Plněné krůtí plátky se smetanovou omáčkou:

Z masa nakrájíme plátky, naklepeme je, osolíme, do středu navršíme kopičku na másle smažených vajíček s drobně nakrájenou anglickou slaninou, řízky přehneme, okraje sklepeme paličkou a případně zajistíme párátkem. Pak řízky zvolna opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Měkké řízky vyjmeme a uložíme v teple. Do výpeku přidáme žampióny nakrájené na plátky, kečup, špetku kari koření, orestujeme, přidáme šlehačku a krátce povaříme. Na talíři řízky přelijeme šťávou se žampióny a ozdobíme kolečky rajčat. Podáváme s opékaným bramborem nebo rýží.


Fotky receptu Plněné krůtí plátky se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné krůtí plátky se smetanovou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !